Installasjon

FORSIKTIG:

Du må fjerne beskyttelsesfilm på lysrør før installasjon. Ikke monter kraftig, da det kan skade kontaktene eller funksjonsfeil. Test belysning før endelig montering i tak. Det anbefales å konsultere en elektriker for å sikre at ditt elektriske oppsett er tilstrekkelig.

Steg 1

Hele lysstrukturen skal monteres på gulvet før montering. Hvis settet ditt inneholder en kant, konstruer denne først. Hvis ikke, hopp til trinn 3.

Koble de lengre lysrørene med rette og 90 graders koblinger for å lage kanten. Sørg for at rørene er forsiktig satt inn hele veien inn i koblingene.

Steg 2

Bruk en T-kontakt i det siste hjørnet av grensen der en kabel kobles til og kobles til strømforsyningen.

Steg 3

Konstruer deretter hver sekskantform til søyler ved å koble lysrør med albuen og Y-koblingene for å lage ønsket mønster.

Steg 4

Plasser Y-kontaktene med åpen ende utenfor sekskantene der kabelen kobles til og kobles til strømforsyningen. Antall kabler som trengs er avhengig av størrelse og mengde lysrør (1 kabel per 50-60 rør 0,44 mm). Våre standard Hexagon-sett må vanligvis ha 2 kabler koblet til i motsatte hjørner.

Steg 5

Koble kabler til 100-240V strømforsyning og test før endelig takmontering. Rød: Levende / Blå: Nøytral / Gul: Jordjord. Hvis du er usikker på hvordan du kobler til strøm, anbefaler vi å konsultere en elektriker før du fortsetter.

Steg 6

Hev og installer til taket som hel eller i seksjoner. Heng med skruer gjennom koblingshull (foretrukket metode), heng opp med wire eller fest med glidelås. Koble til strømforsyningen når den er installert i taket.

Send e-post til info@nordichex.no  for full PDF-versjon av vår bruksanvisning.

Sammenleggbart innhold

Hvordan installeres lysene?

Settene våre består av plug-and-play-kontakter og all maskinvare for å feste til taket ditt, og strømkabler for å feste til det elektriske. Sjekk ut vår installasjonsside for en demonstrasjon.

Kommer lysene ferdig bygget?

Nei, hvert sett kommer umontert med en enkel å følge, trinn-for-trinn instruksjonsmanual.

Kan lysene dimmes?

Lysene våre kan dimmes.
Men har også uten dimbar.

Hvor tunge er lysene?

Lysene våre er konstruert av aluminium og polykarbonatmaterialer av flykvalitet, noe som gjør dem ekstremt lette og enkle å håndtere.